Újrahasznosított parafadugók

Újrahasznosított parafadugók

Lakberendezés 2015-01-05

A decemberi ünnepek (karácsony, szilveszter) mindegyike remek alkalom a pezsgő- és borfogyasztásra - természetesen csak mértékkel. Manapság egyre elterjedtebbek a műanyag dugós pezsgők és a kupakos borok, de szerencsére a hagyományos parafa dugók sem mentek ki a divatból. Utóbbiakat semmiképpen sem érdemes kidobni - mutatunk pár trükköt, hogy mire lehet őket használni, ha az üvegek már kiürültek!

Tovább

Egy falatnyi zöld a házban

Egy falatnyi zöld a házban

Lakberendezés 2014-11-30

A növényeket és a kerteket mindannyian imádjuk: már a látványuk is üdítő, a velük való foglalatoskodás frissítő, saját szemünkkel láthatjuk gondoskodásunk és törődésünk eredményét, és közelebb visznek a természethez, ahonnan mára már eléggé elszakadtunk... Sokak számára egy saját kert létrehozása és gondozása hely és / vagy anyagiak hiányázban kész luxusnak tűnik - mi azonban mutatnánk pár példát arra, hogy ez nem feltétlenül kell, hogy így legyen.

Tovább

Házi fogas majdnem bármiből

Házi fogas majdnem bármiből

Lakberendezés 2014-11-20

Egy lakás berendezésekor, felújításakor, átalakításakor nem mindig gondolunk azokra az apróságokra, amik megkönnyítik az életünket, de kevésbé látványosak, mint egy bőrkanapé vagy egy franciaágy - csak csendben megbújnak a háttérben, és segítik a mindennapokat rendezettebbé, komfortosabbá tenni. Ilyen kellék például a fogas - gyakran csak akkor vesszük észre, hogy megfeledkeztünk róla, mikor nincs hová felakasztanunk a télikabátot.

Tovább