4+1 tipp a nyaralód rendberakásához

4+1 tipp a nyaralód rendberakásához

Dekor 2016-04-07

Nyakunkon a nyaralószezon, ideje rendbetenni a kis házat a Balaton partján, a Velencei-tó mellett vagy az erdei házikót, ahová ki lehet vonulni hétvégén kirándulni, piknikezni. Ha számodra is aktuális a kérdés, bizonyára örülni fogsz tippjeinknek, amikkel még otthonosabbá varázsolhatod hétvégi házikódat, nyaralódat. Olvass tovább!

Tovább

5+1 tipp a vörös szín megszelídítésére

5+1 tipp a vörös szín megszelídítésére

Dekor 2016-03-24

Kedveled a piros színt, de nehezen bánsz vele, ha lakásod berendezéséről van szó? Semmi gond, tippjeinkkel igyekszünk a segítségedre sietni: mutatunk 5+1 módszert, hogyan tudod otthonodban úgy használni a vörös színt, hogy az merész legyen, de ne ízléstelen.

Tovább

Dobd fel a lakásod textíliákkal!

Dobd fel a lakásod textíliákkal!

Dekor 2016-01-27

Nem is gondolnád, de sokszor abból is remekül fel lehet dobni, meg lehet újítani az otthonod kinézetét, amid már kéznél van, csak nem gondoltál rá, hogy használhatnád - vagy éppen máshogy is használhatnád, mint ami az eredeti rendeltetése. Ez a textíliákra és szőnyegekre különösen igaznak szokott bizonyulni, mutatunk hát 5 ötletet, hogyan tudod velük színesebbé varázsolni a lakás szinte bármelyik helyiségét anélkül, hogy extra költségekbe vernéd magad.

Tovább

5+1 brilliáns dekor ötlet a hálószobádba

5+1 brilliáns dekor ötlet a hálószobádba

Dekor 2015-10-07

Ősszel, úgy véljük, kevésbé veszitek hasznát a kertépítési és -dekorálási tanácsoknak és ötleteknek, ezért inkább mindenki kedvenc helyisége, a hálószoba felé orientálódunk. Kínálatunkban számos hálószobabútort találtok (http://butoros.com/search_topcategory-3) - válasszátok ki a számotokra legszimpatikusabb darabokat, így utána már csak a dekoráció marad hátra. Utóbbihoz szeretnénk pár ötletet adni, így garantáltan olyan környezetben tölthetitek életetek legalább egyharmadát, ami Rólatok mesél.

Tovább

Az ősz színei az otthonodban

Az ősz színei az otthonodban

Dekor 2015-09-05

A nyár végérvényesen elmúlt, már javában benne járunk a szeptemberben, a szaporodó záporok, a lehűlő levegő és a sárguló falevelek félreérthetetlenül jelzik, hogy nyakunkon az ősz. Amivel egyébként semmi gond nincs, egyrészt mert ez a természet rendje, másrészt mert az ősz színei mindig nagyon szépek, élénkek, és kiválóan adaptálhatók otthonodba, még akkor is, ha egyébként nem tervezel nagy átalakításokat. Megmutatjuk, hogyan.

Tovább

Álmaink gyerekszobája életre keltve - 2. rész

Álmaink gyerekszobája életre keltve - 2. rész

Dekor 2015-07-30

A legtutibb gyerekszobákkal foglalkozó sorotatunk első részében (http://www.butoros.com/blog_view-47) voltunk cirkuszban, az űrben, kastélyban, bunkerben, focimeccsen, a szabad ég alatt és csúszdázni. Természetesen nem vagyunk annyira naivak, hogy azt gondolnánk: ennyivel kimerítettük a gyerkőcök fantáziáját. Ezért most hoztunk újabb 7 ötletet, amikkel megelevenedhet álmaink gyerekszobája.

Tovább

Álmaink gyerekszobája életre keltve - 1. rész

Álmaink gyerekszobája életre keltve - 1. rész

Dekor 2015-07-28

A gyerekek fantáziája kimeríthetetlen: mindenben többet, jobbat, mást látnak, mint ami, és mindenben leginkább játékot és nevetést látnak. Ehhez képest sok gyerekszoba meglehetősen sivár, főleg mióta a modern minimalista trend előtérbe került. A szülők ugyanis sokkal inkább a saját ízlésük, semmint gyerkőceik vágyai alapján rendezik be a gyerekszobát, utána pedig mérgelődnek, hogy miért vannak matricák a bútoron, rajzok a falon, és persze játékok mindenütt. Ha ránk hallgatsz, megspórolod ezeket a bosszúságokat, és eleve olyan szobát rendezel be gyermekeidnek, amilyenről Ő álmodik. Ehhez adunk pár ötletet.

Tovább

A legjobb növények az otthonodba

A legjobb növények az otthonodba

Dekor 2015-01-23

A lakásban tartott zöld növények rengeteg hasznot hajtanak: tisztítják, szűrik és frissítik a benti a levegőt, csodaszép színükkel feldobják a szobák egyszínűségét, változatossá teszik az egyhangú felületeket, és nem utolsósorban behoznak egy csipetnyi természetes az otthonunkba - valamit, amit annyira hiányolunk a városi életmódból. Vannak növények, amiket nem ajánlott lakásban tartani, vannak, amiket csak macerás, mert nagy odafigyelést, gondos locsolást, pontosan szabályzott fényviszonyokat, háziállat-mentes környezetet (és még megannyi egyéb mást) igényelnek. Mi most 5 olyan növényt szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amik jól bírják a gyűrődést. Kezdd velük kertészeti pályafutásod, és ha jól megy a soruk, komolyabb projektekbe is lelkiismeret-furdalás nélkül belevághatsz majd!

Tovább