A legtutibb kerti bútorok fillérekből

A legtutibb kerti bútorok fillérekből

Barkács 2016-05-19

Az esős idő ellenére menthetetlenül itt a nyár - és vele együtt a kerti szezon. Ha Nektek is van kertetek, biztos minden júniusban elhatározzátok, hogy renbeteszitek, felturbózzátok, egyszóval kihozzátok belőle a maximumot, és nem hagyjátok ebek harmincadjára. Mi bútorok terén adunk most pár tippet, és hogy még a pénz se legyen akadály, raklapos ötletekkel készültünk Nektek! :)

Tovább

4 hangulatjavító szín esős májusi napokra

4 hangulatjavító szín esős májusi napokra

Lakberendezés 2016-05-13

Lehet egy otthon letisztult, de a színek pszichológiáját még a legminimalistább lakberendezők sem szokták figyelmen kívül hagyni. Egy kis szín csodákra képes: egy jól megválasztott bútordarab, egy szép szőnyeg, egy eredeti kiegészítő képes akár 180 fokot változtatni a hangulatodon. Négy olyan tippet mutatunk Neked, amik még az esős májusi napokon is működnek. Nem hiszed? Olvass tovább!

Tovább

4+1 tipp a nyaralód rendberakásához

4+1 tipp a nyaralód rendberakásához

Dekor 2016-04-07

Nyakunkon a nyaralószezon, ideje rendbetenni a kis házat a Balaton partján, a Velencei-tó mellett vagy az erdei házikót, ahová ki lehet vonulni hétvégén kirándulni, piknikezni. Ha számodra is aktuális a kérdés, bizonyára örülni fogsz tippjeinknek, amikkel még otthonosabbá varázsolhatod hétvégi házikódat, nyaralódat. Olvass tovább!

Tovább

Egy régi trükk újrafelfedezése: faborítású falak

Egy régi trükk újrafelfedezése: faborítású falak

Lakberendezés 2016-03-31

Régimódinak tűnhet, pedig nagyon is eredeti megoldás fa borítású falakkal feldobni az otthonodat. Meleg, barátságos, természetes hatást kelt, mégsem elcsépelt - feltéve, hogy mértékkel és stílusosan alkalmazod ezt a lakberendezési fogást. Ha tanácstalan vagy, mi a sok, és mi az elég, olvasd el cikkünket! Összeszedtünk 5+1 jó példát faborítású falfelületekre - lesd el, és valósítsd meg őket!

Tovább

5+1 tipp a vörös szín megszelídítésére

5+1 tipp a vörös szín megszelídítésére

Dekor 2016-03-24

Kedveled a piros színt, de nehezen bánsz vele, ha lakásod berendezéséről van szó? Semmi gond, tippjeinkkel igyekszünk a segítségedre sietni: mutatunk 5+1 módszert, hogyan tudod otthonodban úgy használni a vörös színt, hogy az merész legyen, de ne ízléstelen.

Tovább

2016 lakberendezési trendszínei

2016 lakberendezési trendszínei

Lakberendezés 2016-02-19

2016-ra 10 új trendszínnel érkeztek a lakberendezés nagymesterei: 5 semleges és 5 élénk színnel. Kíváncsi vagy, melyek ezek és hogyan tudod használni őket otthonodban? Olvasd el cikkünket, amiből minden kiderül, és még példákat is mutatunk. ;)

Tovább

Kínai újév a feng shuival

Kínai újév a feng shuival

Lakberendezés 2016-02-13

2016-ban a kínai újév február 8-ára, hétfőre esett. A kínaiak idén a fa bárány évének mondtak búcsút, és a tűz majmot köszöntik. Számtalan felvonulás, utcai táncos esemény és jelmezes bál hirdeti az új év kezdetét. De miről is szól pontosan a kínai új év? És hogyan gondoskodhatunk róla, hogy otthonunk a megváltozott rezgésekkel 2016-ban is összhangban tudjon maradni? Olvasd el cikkünket, összefoglaltuk Neked a lényeget.

Tovább

5+1 tipp közvetlenül beköltözés után

5+1 tipp közvetlenül beköltözés után

Bútorfelújítás 2016-02-04

Beköltözés után bizonyára mindenkinek az az első gondolata, hogyan tehetné otthonosabbá, barátságosabbá és komfortosabbá az új lakást - végtére is hacsak nem magadnak építetted a házat és Te vagy az első tulajdonos, azaz minden eleve a Te ízlésed szerint készült, nos... Akkor valószínűleg még az előző tulajdonos által választott színek és minták vannak a falon, az ő ízlését dícséri a padlóborítás, és ki tudja, talán még pár bútort is megörököltél. Figyelj, mert mutatunk pár tippet, amikkel instant a magad ízléséhez igazíthatod új otthonod - az első lépésekben segítünk, a többi pedig idővel úgyis alakul majd.

Tovább

Unalom helyett színeket!

Unalom helyett színeket!

Lakberendezés 2016-02-01

Ha igazán egyedi otthont szeretnél, ami valóban rólad mesél, időnként el kell rugaszkodnod a konvenvióktól, és a szokatlan megoldások felé venni az irányt. Ilyen például, amikor a semleges színek helyett élénkebb árnyalatokra váltasz - ha nem is mindenhol, legalább egy-egy bútordarab esetében. Már ez az apró váltás is hihetetlenül feldobhatja a lakásod hangulatát. Próbáld ki tanácsainkat, és oldd fel az unalmat színekkel!

Tovább

Dobd fel a lakásod textíliákkal!

Dobd fel a lakásod textíliákkal!

Dekor 2016-01-27

Nem is gondolnád, de sokszor abból is remekül fel lehet dobni, meg lehet újítani az otthonod kinézetét, amid már kéznél van, csak nem gondoltál rá, hogy használhatnád - vagy éppen máshogy is használhatnád, mint ami az eredeti rendeltetése. Ez a textíliákra és szőnyegekre különösen igaznak szokott bizonyulni, mutatunk hát 5 ötletet, hogyan tudod velük színesebbé varázsolni a lakás szinte bármelyik helyiségét anélkül, hogy extra költségekbe vernéd magad.

Tovább