4+1 tipp a nyaralód rendberakásához

Dekor 2016-04-07

Nyakunkon a nyaralószezon, ideje rendbetenni a kis házat a Balaton partján, a Velencei-tó mellett vagy az erdei házikót, ahová ki lehet vonulni hétvégén kirándulni, piknikezni. Ha számodra is aktuális a kérdés, bizonyára örülni fogsz tippjeinknek, amikkel még otthonosabbá varázsolhatod hétvégi házikódat, nyaralódat. Olvass tovább!
     

1., Puha textíliák

Ha otthonosan akarod érezni magad, a legalapvetőbb, hogy gondoskodsz egy kényelmesen megvetett ágyról. Extra komfortfokozatot biztosíthatsz a hálószobának, ha leteríted egy puha szőnyeggel a padlót, és teszel egy meleg plédet az ágyra, ami melegebb esténként önmagában is takaróként szolgálhat, hidegebb időszakokban pedig a paplan fölött plusz reétegként használható. Arról már nem is beszélve, milyen kellemes látványt nyújt az ágyra terítve.
     
Bútoros Blog - Tedd rendbe a nyaralódat! - Puha textíliák
     

2., Kellemes illatok

Használj illatgyertyákat a megfelelő hangulat megteremtéséhez! Akármilyen alaposan kiszellőzteted a nyaralód az első ott töltött éjszaka előtt, ha egész télen nem jártál lent, jó pár napba telhet, amíg teljesen felfrissül a ház. Ilyenkor jó szolgáltatot tehet egy-két illatgyertya. Válassz az alkalomnak és az ízlésednek megfelelően a több száz rendelkezésre álló illatból!
     
Bútoros Blog - Tedd rendbe a nyaralódat! - Kellemes illatok
     

3., Hangulatos reggelek

Ha nem szeretnél hétvégén vagy a nyaralás alatt is korán kelni, gondoskodj róla, hogy ne zavarják meg álmodat a hajnali nap sugarai! Helyezz az ablakra sötétítő függönyöket, így nem fogsz azon bosszankodni, hogy reggel 7-től már nem tudsz tovább pihenni. Extra haszon, hogy egy szép függöny nemcsak praktikus, de meghatározó dekorációs eleme is lehet a hálószobának.
     
Bútoros Blog - Tedd rendbe a nyaralódat! - Hangulatos reggelek
     

4., A személyesség varázsa

Attól, hogy nem a nyaralódban éled az életed, még gondoskodhatsz róla, hogy személyes és meghitt hangulata legyen a háznak. Ezt a legkönnyebben olyan dekortárgyakkal érheted el, amik rólad és az életedről mesélnek: a kedvenc virágaid egy vázába rendezve, bekeretezett fotók az éjjeliszekrényen és a nappali falán, a kedvenc könyveid a polcokon... Apróságok, melyeknek köszönhetően nemcsak Te magad, de a vendégeid is sokkal otthonosabban és kényelmesebben fogják érezni magukat.
     
Bútoros Blog - Tedd rendbe a nyaralódat! - A személyesség varázsa
     

+1., A lényeg a részletekben rejlik

Apróság, de nagy mértékben befolyásolja a komfortérzetünket, ha nincs a nyaralónkban olyan törölköző, amit szívesen használunk zuhanyozás, fürdés után. A kemény, érdes felület, a kifakult, foszlott anyagok mind-mind olyan apróságok, amik emlékeztetnek rá, hogy nem otthon vagyunk. Ezért mindig gondoskodj róla, hogy legyen a nyaralódban frissen mosott, pihe-puha törölköző!
     
Bútoros Blog - Tedd rendbe a nyaralódat! - A lényeg a részletekben rejlik
     
Ha szívesen olvasnál további hasznos tippeket nemcsak a nyaralód, de az otthonod szebbé tételével kapcsolatban is, látogasd gyakran a Bútoros Blogot, mert rendszeresen jelentkezünk új cikkekkel bútoros, építészeti, lakberendezés, dekoráció és barkács témában. Ha szeretnél a Bútoros közösség tagja lenni, kövesd Facebook, Google+, Twitter és Pinterest oldalainkat, ahol minden véleményt, hozzászólást, ötletet és javaslatot nagyon szívesen fogadunk. :)
     

Cimkék: lakberendezés , nyaraló , dekoráció

Kapcsolódó termékek

Cikk megosztása