6 vadonatúj belsőépítészeti trend

6 vadonatúj belsőépítészeti trend

Lakberendezés 2015-05-04

Akárcsak a divatvilágnak, a lakberendezésnek is megvannak a maga korszakai, stílusai, trendjei, bár ezek jóval kevesebb publicitás és figyelmet kapnak. A többségnek általában olyankor válnak fontossá ezek az információk, amikor építkezik vagy átrendezi a lakását. Ilyenkor fogékonnyá válik az új ötletekre és a modern trendekre. Ezekből mutatunk most párat.

Tovább

Otthonos minimalizmus

Otthonos minimalizmus

Lakberendezés 2015-02-04

A mai kor embere betondzsungelben él: pici városi lakásokban (vagy ha szerencsések vagyunk, valamivel nagyobb városi házakban) lakunk, sokat dolgozunk, kevés időt töltünk otthon, és akkor is vagy alszunk, vagy próbáljuk bepótolni a hétközben elhanyagolt házimunkát... Életmódunkhoz igazodóan otthonaink a minimalizmus és a praktikum jegyében vannak berendezve, így amikor végre lenne egy kis időnk megpihenni, akkor sem érezzük túl otthonosnak őket. Ha úgy döntöttél, 2015-ben szeretnél ezen változtatni, néhány apró trükkel segítünk hangulatosabbá, kényelmesebbé és személyesebbé tenni otthonodat, hogy az valóban a pihenés szentélye lehessen! A kulcs a földszínek és a rusztikus bútorok és kiegészítők használatában rejlik. Figyelj!

Tovább

A retró stílus nyomában

A retró stílus nyomában

Lakberendezés 2014-12-20

Az 50-es, 60-as, 70-es évek végén mindent szabad volt, és mindent lehetett is, ami azelőtt képtelenségnek számított. A funkcionalitás mellett teret kapott a forma, tömegével jelentek meg a vadiúj design-bútorok, a lakások falai tobzódtak a színekben és a mintákban, a geometriai alakzatos beköltöztek az otthonunkba, és velük együtt egy laza, vidám életérzés is. Ha hiányzik Neked ez a hangulat, megmutatjuk, hogyan varázsolhatod elő és alkalmazhatod saját otthonodban.

Tovább

Lakberendezés klasszikus stílusban

Lakberendezés klasszikus stílusban

Lakberendezés 2014-12-02

A klasszikus stílus legnagyobb előnye, hogy sosem megy ki a divatból. A tradicionális vonalvezetésnek és az igényes, gondosan megmunkált anyagoknak köszönhetően az így berendezett házak az időtlen elegancia hangulatát árasztják, örök értéket képviselnek. A hagyományos stílus biztonságot és változatlanságot képvisel, ezért ha így rendezzük be, otthonunk barátságos és meleg hangulatot áraszt majd, és a kényelem és a nyugalom szigete lehet rohanó világunkban.

Tovább

Lakberendezés skandináv módra

Lakberendezés skandináv módra

Lakberendezés 2014-11-27

A hideg északi országokban, a hűvösnek és tartózkodónak mondott skandinávoknál járva kissé megdöbbenve tapasztalhatjuk, hogy minimalista, természetközeli elemekkel dolgozó lakberendezési kultúrájuk - a róluk elterjedt sztereotípiákkal ellentétben - nemcsak hogy kényelmes és igényes, de kifejezetten kedves, meleg, barátságos hangulatot áraszt. Tarts velünk, és derítsük fel együtt, mitől is olyan népszerű ez a stílus! Hátha magad is megkedveled, és ha nem is varázsolod át hirtelen felindulásból a teljes lakásodat, egy-két elemet nyugodtan átvehetsz tőlük, hogy a Te otthonodba is beköltözzön a letisztult és a kifinomult skandináv hangulat.

Tovább